Coverorkest

Vacature dirigent-muzikaal leider harmonie .pdf

 

Ons coverorkest Jeanne is bekend om de eigentijdse, lichte muziek die we spelen. Het orkest treedt op met diverse zangers en speelt covers van hits uit de afgelopen decennia.

Bezetting
Het coverorkest heeft een volledige harmoniebezetting, aangevuld met een combo van basgitaar, toetsen en elektrische gitaar.

Concerten en optredens
Het coverorkest is bekend van o.a. de Bollenproms die eenmaal per 2 jaar plaats vinden. Hierin wordt een spectaculaire samenwerking aangegaan met een coverband en gastzangers en worden klassieke muziek en popmuziek gecombineerd tot een verrassende en gezellige avond.

Daarnaast is het orkest bekend van TOP 2000 en "Vrienden van de Sjaan Live!". Ons coverorkest (evt. met zangers) is ook te boeken voor diverse optredens zoals uw bruiloft, (bedrijfs-)feesten, jubileumfeesten, braderie, festival, toernooien/wedstrijden, etc.

Repetities
Het orkest repeteert elke donderdagavond van 19.45u tot 22.00u in ons verenigingsgebouw de Parade. Heeft u interesse om mee te spelen, komt u dan gerust een keer tijdens onze repetitie binnenlopen.

Contact
Voor meer informatie over het coverorkest kunt u mailen naar contact@stjeannedarc.nl, of telefonisch contact opnemen met Henk Weijers, tel. 06 15 48 97 30.

 

Promofilm coverorkest Jeanne

Kaagrace 2017

Top2000 Live 2017 - Feesthal Keiebijters

Top2000 Live 2016

Bollenproms 2015

Bollenproms 2013

Nightlife coverband & harmonie