Harmonie

Vacature dirigent-muzikaal leider harmonie.pdf

 

De harmonie bestaat uit ongeveer 45 leden, van jong tot oud. Er worden verschillende soorten muziek gespeeld. Op het repertoire staat veel rock- en popmuziek, film muziek en muziek uit musicals. Maar ook klassieke harmoniemuziek ontbreekt niet in het repertoire van ons orkest.

Bezetting
De instrumentale bezetting bestaat momenteel uit de secties: trompet, trombone, tuba, bariton, hoorns, klarinet, dwarsfluit, piccolo, saxofoon,(bas)gitaar, ritmisch en melodisch slagwerk. Onze klarinetsectie kan zeker versterking gebruiken, maar ook voor overige instrumenten uit de standaard harmonie bezetting, zoals een fagot, een contrabas en een hobo is plaats.

Concerten en optredens
In afgelopen jaren is o.a. de muziek verzorgd van de "passie van Noordwijkerhout", een voorjaarsconcert met thema "Circus", de dodenherdenking op 4 mei, etc.

De harmonie organiseert leuke en aansprekende concerten, die vaak verrassend en origineel van opzet zijn, vaak in samenwerking met andere verenigingen of koren, bijvoorbeeld het kerstoptreden van 2016 waar in samenwerking met een theaterschool nummers uit de musical Oliver Twist.

Dirigent
Het orkest stond sinds augustus 2006 onder leiding van dirigent Michel de Haas, maar is nu op zoek naar een nieuwe dirigent.

Repetities
De harmonie repeteert elke donderdagavond van 19.45u tot 22.00u in ons verenigingsgebouw de Parade. Heeft u interesse om mee te spelen, komt u dan gerust een keer tijdens onze repetitie binnenlopen.

Contact
Voor meer informatie over de harmonie kunt u mailen naar harmonie@stjeannedarc.nl, of telefonisch contact opnemen met Henk Weijers, tel. 06 15 48 97 30.